Van lichte naar donkere wenkbrauwen met wenkbrauwverf

Ben jij blond en zijn jouw wenkbrauwen zonder producten simpelweg niet te zien? Ben je elke dag veel tijd kwijt aan het toonbaar maken van je wenkbrauwen? Kies voor het gebruiken van wenkbrauwverf Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Van niet te zien naar niet te missen

Je wenkbrauwen zijn het middelpunt van je gezicht, het is dus belangrijk hier aandacht aan te besteden. Bij blond haar komt het vaak voor dat je wenkbrauwen zich ook blond tonen. Hierdoor kan het soms net lijken alsof je geen wenkbrauwen hebt vanwege de lichte kleur. Wenkbrauwverf is de oplossing! Deze verf zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de gewenste kleur krijgen. Waar eerst geen aandacht werd getrokken naar je wenkbrauwen, kan je er nu voor zorgen dat jouw wenkbrauwen gewoonweg niet te missen zijn!

Verspil minder tijd aan je wenkbrauwen

Als je lichte wenkbrauwen hebt, kan je ’s morgens lang bezig zijn met je wenkbrauwen. Met wenkbrauwpotloden of andere producten ben je vaak veel tijd kwijt om de juiste vorm van je wenkbrauwen aan te houden of om ‘gaten’ te vullen. Gezien je toch goed voor de dag wilt komen, ben je bereid hier elke ochtend tijd in te steken. Er is een betere manier om je wenkbrauwen de gewenste kleur en vorm te geven: het gebruiken van wenkbrauwverf. Deze verf gaat lang mee en zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan het verzorgen van je wenkbrauwen. Je kunt minder tijd inplannen voor je ochtendroutine en hoeft slechts eens per twee tot drie weken de wenkbrauwverf een moment te vinden om de wenkbrauwverf aan te brengen op je wimpers. Daarnaast hoeft dit moment vaak niet langer te duren dan vijf minuten.

Kleurig voor de dag met wenkbrauwverf

Verf je wenkbrauwen met wenkbrauwverf en kom kleuriger voor de dag! Jouw wenkbrauwen verdienen aandacht.…

Twee voor de prijs van één.

Een dagje sauna betekent voor veel mensen een dagje uit. Je kunt er in je eentje van genieten maar samen geniet je vaak net een tikkeltje meer. Hoe leuk is het om je samen te verheugen op een dagje uit, met elkaar te bespreken wat je mee zult nemen en te bekijken wat er in een sauna te beleven valt. Een massage of gezichtsbehandeling kan vaak ook samen zodat je gezellig nog wat kunt kletsen tussendoor. Zo kan een dagje ontspanning bijvoorbeeld een boost zijn voor je relatie of meer diepgang geven aan je vriendschap.

Sauna aanbiedingen 2 voor 1

Hoe fijn zou het zijn als je partner of je beste vriendin gratis mee kan? Een sauna entree is vaak niet goedkoop en is voor veel mensen een schaars uitje. Met acties als sauna aanbiedingen 2 voor 1 wordt de sauna voor veel mensen toegankelijker. Je kunt natuurlijk de entreekosten samen delen maar het is ook leuk een dagje sauna cadeau te geven. Met deze aanbiedingen wordt dit, wellicht eerder ondenkbare, cadeau werkelijkheid. De aanbiedingen gelden op de entreeprijs van een saunabezoek. Daarbij inbegrepen zijn openbare opgietsessies en saunarituelen. Vaak kun je online nog extra dingen bijboeken. Denk hierbij aan een massage, schoonheidsbehandeling of dinerarrangement. Ook badkledingdagen zijn inbegrepen bij deze aanbieding.

Op onze website vindt je alle 2 voor 1 aanbiedingen op een rijtje. Zo kun je kijken in welke sauna’s in Nederland en België dit soort arrangement op dit moment geldig is. Zo bespaar je jezelf ellenlange zoekacties op het internet en de daarbij horende frustraties. Gemakkelijk te vinden en meteen te boeken zonder problemen. Beschikbaarheid van de desbetreffende sauna kun je meteen zien zodat je niet voor verrassingen komt te staan.…

Gezonder leven

Wist je dat de inname van de juiste voeding enorm belangrijk is voor het opbouwen van spiermassa en vetverbranding? Veel mensen proberen verschillende voedingsschema’s en diëten, maar ze merken dat het niet volledig lukt. Het is daarom van belang dat je eens goed gaat kijken naar wat gezond eten recepten met je gaan doen. Merk je het verschil door nu gezonder te eten? Misschien kun je je levensstijl al aanpassen door meer groenten en fruit te eten. Laat de ongezonde snacks eens staan en je zal merken dat het je lichaam maar ook je hele gezondheid ten goede zal komen. Je zal meer energie krijgen, fitter opstaan en hierdoor ook vetten gaan verbranden. Je zal vast en zeker een doel hebben waarom dat je kiest voor gezond eten recepten. Zorg dat je dat doel voor ogen blijft houden zodat je weet waar je het voor doet.

 

Balans zoeken

Het blijft lastig om de juiste balans te vinden tussen lekker en gevarieerd eten, wat heb je nodig om gezonder te eten? Nieuwe recepten kunnen je helpen en geven je meer inzicht in gezond eten. Verschillende soorten groenten en fruit zorgen ervoor dat je beter in je vel gaat zitten en dat je alle vitaminen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft. Eet daarbij niet iedere dag hetzelfde, maar wissel af. Je kan voor het hele gezin anders koken en iedereen gezonder laten eten. Dat is een stuk gemakkelijker dan wanneer je voor een of twee personen apart eten moet koken. Blijf gemotiveerd en pas je voeding en levensstijl aan en je zal merken dat het je meer dan goed gaat doen.

 …

Houd jezelf gezond!

Lichamelijke klachten zijn geen pretje, zeker niet als dit chronisch is. Fysiotherapie kan je helpen. Je hebt het wellicht met oefeningen geprobeerd, maar soms is dat niet genoeg. Het kan zijn dat je nek en rug los gemasseerd moeten worden. Je kunt ook naar de fysio gaan voor herstel na een operatie. Je moet misschien weer opnieuw leren lopen of je armen leren gebruiken. Wanneer je een schouderoperatie hebt gehad, kan dat heel goed het geval zijn. Je hebt dan iemand nodig die je hierin kan ondersteunen en gelukkig kun je jezelf hierdoor weer snel beter voelen. Neem de tijd om de oefeningen iedere dag te doen en je merkt dat het beetje bij beetje vooruit gaat.

Houd het los

Fysiotherapie kan je helpen om je nek, schouders en rug los te maken. Ik vind het iedere keer wel prettig als ik daar even van kan gaan genieten. Naderhand voel ik me weer helemaal fit. Ik zie ook dat mensen om me heen die moeten revalideren veel baat hebben bij fysiotherapie. Een paar weken en soms maanden even doorbijten, maar je weet waar je het voor doet. Ik heb nu goede tips gehad hoe ik het beste aan de computer kan werken. Ik was altijd heel krampachtig aan het werk, maar met een paar aanpassingen in mijn kantoor en in mijn houding, gaat het stukken beter!…

Nieuwe tandarts nodig?

Ben je in Eindhoven komen wonen en zoek je nog een tandarts? Kies dan eens voor tandarts Eindhoven. Je hebt veel verschillende opties, maar het gaat er over dat het goed voelt (grappig in deze context). Sommige mensen zijn bang voor de tandarts en durven niets meer te laten doen. Het kan daarom gebeuren dat zij jaren niet naar de tandarts gaan, maar wanneer je tandpijn krijgt zul je toch wel moeten. Hoe kom je er anders vanaf? Er zijn speciale tandartsen die goed om kunnen gaan met mensen die bang zijn. Je wordt meer op je gemak gesteld en als er wat wordt gedaan, dan kan dat vaak onder verdoving. Hierdoor voel je geen pijn en word je al meer gerustgesteld.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan bij de tandarts meteen wanneer je hem nodig hebt. Je kunt voor controle een of twee keer per jaar naar de tandarts gaan. Maar je kunt ook pas gaan wanneer je pijn hebt, meestal ben je dan net te laat. Het is daarom beter om je gebit regelmatig te laten onderhouden, zodat je alles voor kunt zijn. De tandarts kan een beginnend gaatje zien en al behandelen. Maak daarom ook een afspraak bij je nieuwe tandarts, zodat je tandpijn kunt voorkomen.…

Filosofische praktijk iets voor jou?

Heb je wel eens gehoord van filosoferen? Je kunt hierbij denken aan bevragen. Het onderzoek resulteert iedere keer in een vraag die de cliënt formuleert: een levensvraag. Dit is dan je eigen levensvraag. Je kunt echt met allerlei vragen te maken krijgen. Het dagelijks leven staat hierbij centraal en binnen de filosofische praktijk ga je ontdekken wat dat met jou gaat doen. Aan de hand van een filosofische benadering kun je een vast proces doorbreken. Het kan je helpen zicht te krijgen op de kwestie. Het is goed om er eens anders naar te kijken en het kan je echt helpen om door te gaan met het dagelijks leven.

Wat is jouw levensvraag?

Als je er eens goed over nadenkt, dan zullen er vast wel dingen in het leven zijn die je niet helemaal kunt plaatsen. Je kunt hier dag in dag uit weer mee te maken krijgen. Het is daarom goed dat je hier eens bij stil gaat staan. Praat er eens over in de filosofische praktijk, zodat je kunt leren anders naar een probleem te kijken. Oorzaken, gevolgen, maar wat gaat er allemaal aan vooraf? Er zijn erg veel dingen waar je naar kunt kijken en dit leer je hier. Het is daarom zinvol om samen in gesprek te gaan en te bekijken wat het je op gaat leveren aan inzichten in je eigen leven. Het zal je verbazen, er gaat een nieuwe wereld voor je open.…

Fitness in IJburg kiezen

Heb je wel eens gehoord van Fit Earth? Dit is een sport- en lifecoachcentrum op Amsterdam IJburg. Fit Earth is een plek waar aandacht wordt gegeven aan je mind, body en soul. Je krijgt ook hulp om balans te vinden door je lichaam in beweging en je hoofd tot rust te brengen. Volop persoonlijke aandacht in een prettige sfeer en dan gaat het allemaal lukken. Spreekt dat jou ook aan en wil je graag weten wat de voordelen zijn voor jou? Dan wordt het tijd om zelf voor fitness in IJburg te kiezen. Je gaat hier namelijk volop van genieten en van de voordelen in het dagelijkse leven profiteren, daar kun je op rekenen.

Voordelen fitness in IJburg

Fitness is goed voor je hele lichaam. Je kunt in conditie komen en veel spiergroepen trainen. Wil je ook je energie kwijt of juist meer energie krijgen, rust in je hoofd en lekker in balans komen? Zorg er dan nu voor dat je die keuze gaat maken. Het is goed als je hier een paar keer in de week mee aan de slag gaat. Let er wel goed mee op dat je het rustig op gaat bouwen. Eerst een keer in de week, dan twee keer in de week en zo langzaam opbouwen. Bekijk ook je resultaten en als je teveel gaat doen, kan dat ook averechts werken. Zorg daarom dat je het leuk blijft vinden, dan kun je het ook langer volhouden. Je kunt veel spiergroepen trainen dus waar wacht je nog op? Meld je aan, fitness kan samen of alleen.…

De professionele massagestoel: uitvinding van de eeuw?

Zoals je inmiddels wel weet, draait bij ons, Health Plus Biz, alles om gezondheid en werk. We bespreken trending topics op het gebied van gezondheid en zoomen in op bepaalde thema’s. Vandaag gaan we het hebben over massagestoelen. Want door sommige mensen wordt de professionele massagestoel gezien als uitvinding van de eeuw. Is het echt zo dat de professionele massagestoel zoveel toevoegt aan het leven van de werkende mens? Wij geven het antwoord.

Professionele massagestoel

Voor we verder gaan is het wel handig om eerst een onderscheid te maken tussen een gewone massagestoel en de professionele massagestoel. Er zijn namelijk goedkope varianten die ik, met alle respect, als gewone massagestoelen zou willen afstempelen. Daarnaast zijn er de wat prijzige massagestoelen. Die massagestoelen passen meer in de categorie professioneel. En juist over die professionele massagestoel gaan we het vandaag hebben.

Uitvinding van de eeuw

Het is een tijdje heel erg populair geweest om een professionele massagestoel in je huis te hebben staan. Het zou er voor zorgen dat je spieren goed warm gehouden worden en er uiteindelijk aan bijdragen dat je gezond aan het werk kunt blijven. Natuurlijk is het zo dat zo’n professionele massagestoel goed kan zijn voor bijvoorbeeld je rug, als je hier klachten aan hebt. Maar de vraag is of zo’n stoel dat de meest effectieve behandeling is. Is het bijvoorbeeld niet beter om een expert naar die rug te laten kijken.

Placebo-effect

Veel mensen die zich lovend uitlaten over de professionele massagestoel, hebben ook last van het Placebo-effect. Het is namelijk niet de uitvinding van de eeuw. Daarvoor is de impact van de professionele massagestoel echt te klein. Wel is het zo dat het ontspannen kan werken. En wie meer ontspannen op zijn of haar werk verschijnt, is in negen van de tien gevallen ook een stuk effectiever en productiever.…

Maak het leven gemakkelijker met zorghulpmiddelen

Een leven zonder pijn, alleen maar geluk en liefde om ons heen, dat is een leven wat we graag willen. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt misschien met een ongeluk te maken gehad of je hebt een aandoening waardoor je niet meer alles alleen kunt. Gelukkig kan het leven nu gemakkelijker worden gemaakt met de zorghulpmiddelen. Ik heb het zelf ook ervaren. Mijn oma was op een leeftijd dat ze veel dingen niet meer zelf kon doen, maar ze wilde niets uit handen geven. Haar dochters gingen haar iedere week twee keer douchen. Het was iedere keer een zware avond, ze moesten haar tillen en vasthouden. Mijn oma wilde geen douchestoel, ze kon gemakkelijk staan zei ze. Maar haar dochters hebben de knoop doorgehakt en zijn de zorghulpmiddelen gaan bekijken. De douchestoel werd besteld!

Gebruik douchestoel

De eerste keer een douchestoel gebruiken was uiteraard even wennen, maar uiteindelijk was iedereen blij met deze aanschaf. Het douchen was sneller klaar, oma kon meer genieten en haar dochters waren niet meer uitgeput.

Nog meer zorghulpmiddelen

Door je te verdiepen in het aanbod van zorghulpmiddelen kun je zien wat er mogelijk is. Er is erg veel wat gemakkelijker kan. Het is niet leuk om te ontdekken dat je bepaalde dingen niet meer zelf kunt doen, maar soms gaat het niet anders. Je kunt het dan beter zo aangenaam mogelijk maken en dat kan met de zorghulpmiddelen. Voor jou en voor de omgeving is het dan fijner, iedere dag weer!…

Verwen jezelf met een goedkoop parfum

Een recent onderzoek wees laatst uit dat mensen uit Nederland in vergelijking met mensen uit Zuid-Europese landen een stuk minder geld uitgeven aan persoonlijke verzorging. Italianen en Italiaansen zijn koplopers in het uitgeven aan producten en artikelen die met persoonlijke verzorging te maken hebben. Per maand geven wij gemiddeld twintig a dertig euro minder uit, een aanzienlijk bedrag. Maar is dit nou helemaal terecht? In mijn blog op Health Plus Biz van vandaag, leg ik uit dat ook u wel eens een grote uitgave mag doen voor de persoonlijke verzorging.

Met alle respect

Vat die laatste zin van de intro overigens niet verkeerd op. Het is niet dat u het gezien uw uiterlijk nodig heeft om eens wat geld te besteden aan persoonlijke verzorging. Het is eerder dat die uitgaven op allerlei manieren voor een positief effect kunnen zorgen. Allereerst is het namelijk zo dat het altijd wel zorgt voor een bepaalde vooruitgang. Ook ‘tussen de oren’, want veel mensen worden net wat zekerder met een crème op hun gezicht of met gel in de haren. Mijn opmerking was dus met alle respect gemaakt.

Uitgaven

En met deze blog wil ik ook niet zeggen dat het nodig is om er eens flink wat geld tegenaan te knallen. Ook dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Wat ik wil zeggen is dat het geen schande is om af en toe wat geld uit te geven ten behoeve van uw eigen verzorging. Koop eens een goedkoop parfum. Of ga eens een keer langs bij de pedicure. Uitgaven aan zo’n goedkoop parfum of behandeling van de pedicure zijn best te overzien. En het geeft u hoogstwaarschijnlijk een beter gevoel.

Meer mogelijkheden

Naast het aanschaffen van een goedkoop parfum of het bezoekje aan de pedicure, zijn er natuurlijk nog zat voorbeelden van uiterlijke verzorgingsmogelijkheden. Bepaal voor uzelf of het geld het waard is.…